Bio-cirkeln använder cookies för att säkerställa bästa möjliga service. Om du fortsätter att bläddra, godkänner du användningen av cookies. Dataskydd

Smoke Resin Remover Familjen

De starkt koncentrerade intensivrengöringsmedlen i serie Smoke Resin Remover avlägsnar även de envisaste föroreningar, som rökharts och förhartsat eller fastbränt fett. Även vegetabilisk olja, mineralolja och protein avlägsnas effektivt. Rester från tillverkning avlägsnas effektivt från komponenter och maskindelar, liksom friktionsdämpande fett och rullagerfett. 

De vattenbaserade rengöringsmedlen är fosfat- och VOC-fria

De avlägsnar de envisaste föroreningar, varför Smoke Resin Remover foamless och Smoke Resin Remover DB främst används inom underhåll. 

Eftersom de är lågskummande används de båda rengöringsmedlen främst i mekaniska tillämpningar, och optimal rengöringstemperatur är cirka 60 °C. Medlen används främst i sprutrengöringsapparater med en eller flera kamrar (HTW), rengöringsapparater för rör och värmeväxlare (RWR) samt badtvättar och ultraljudstvättar. Medlen späds före användning i rengöringsapparater, vilket gör dem ekonomiska att använda. 

Smoke Resin Remover DB är godkänt av Deutsche Bahn AG och används med speciella appliceringssystem för rengöring av tåg och tillhörande komponenter. 

Smoke Resin Remover, å sin sida, är NSF-certifierat och har utvecklats främst för borttagning av fastsittande fett, olja och rökharts inom livsmedelsrelaterade branscher. Det kan alltså användas för rengöring av rökhus, matlagningsanläggningar och matsalar. Exempelvis filter, utlopp, frånluftshuvar och ugnar rengörs effektivt. Rengöringsmedlet innehåller aktivt skum och är klart att sprejas på förorenade ytor. 

Läs mer

FÖRDELARNA

  • Starkt koncentrerat, vattenbaserat 
  • Fosfat- och VOC-fritt 
  • För användning inom underhåll av maskindelar och komponenter 
  • Lämpligt för användning inom livsmedelsindustrin 
  • Avlägsnar även envisa föroreningar, som rökharts och förhartsat eller fastbränt fett 
  • Smoke Resin Remover foamless för mekaniska tillämpningar 
  • Smoke Resin Remover with active foam för manuella tillämpningar 
Produkterna
Vorteile
Smoke Resin Remover DB
-