Bio-cirkeln använder cookies för att säkerställa bästa möjliga service. Om du fortsätter att bläddra, godkänner du användningen av cookies. Dataskydd

De universella
BIO-CIRCLE GT smådelstvätt

Naturlig, biologisk smådelstvätt – BIO-CIRCLE erbjuder en optimal lösning för tvätt utav smådelar. Med sin lätta hantering, den snabba, säkra och miljövänliga rengöringen av starkt förorenade delar, och den långa livslängden på den VOC-fria vätskan, är BIO-CIRCLE smådelstvätt helt enkelt oslagbar när det gäller ekonomisk effektivitet. BIO-CIRCLE systemet arbetar utan lösningsmedel.

Ersätt din kalla smådelstvätt med en BIO-CIRCLE och bidra aktivt till dina anställdas  arbetssäkerhet och en renare miljö.

Läs mer

FÖRDELARNA

  • Rengör och avfettar starkt förorenade delar
  • Optimerat djup I tvätten säkerställer bra stänkskydd.
  • Enkel transport med hjälp utav en pallyftare eller hjulsystem (tillval)
  • Kontroll box med enklare tillgång till komponenter.
  • Filtersystem i tvätten (grovfilter, finfilter, påsfilter och en magnet)
  • Minimering av fysiska bördor för anställda.
  • Skyddar din personal och miljön.
Produkterna
Effektiv arbetsyta
Elektrisk anslutning
Värmare
Arbetshöjd
BIO-CIRCLE GT Compact
700x480
230 V, 50 Hz
Rostfritt stål, effekt 650W
800
BIO-CIRCLE GT Maxi
810x520
230 V, 50 Hz
Rostfritt stål, effekt 650W
860

matchande rengöringsmedel

BIO-CIRCLE L
BIO-CIRCLE L
BIO-CIRCLE L är ett innovativt, effektivt...

TILLBEHÖR

Perfekt utrustad hela tiden

Med orginal tillbehör till din BIO-CIRCLE-produkt är du alltid på den säkra sidan, vare sig det är rostfritt stålinsatser, borstar eller filter.

Kolla in tillbehör

Vad säger kunderna:

Bio-Circle tvätten står i vårt lackeri och används där i vår underhållsavdelning, vi använder den för att rengöra våra applicerings system i PVC....

Bio-Circle tvätten står i vårt lackeri och används där i vår underhållsavdelning, vi använder den för att rengöra våra applicerings system i PVC. Applicerings systemet behöver regelbunden rengöring och det görs nu enbart i vår Bio-Circle tvätt. Då vi genom åren tvättat med många olika utrustningar har Bio-Circle Liquid visat sig vara den absolut bästa.
Våra kunder

TEST PRODUKTER

BIO-CIRCLE i ditt företag.

Ta en titt på webbplatsen och upptäck själv hur du kan få utmärkt rengöringsprestanda samtidigt som du ger bästa skydd för användare och miljön

Villkor

Making Green Work

"Vi anser att frivilligt deltagande i detta miljöledningssystem är den rätta vägen mot bättre miljöskydd." Birgit Große, Managing Director Tyskland.

Läs mer