Bio-cirkeln använder cookies för att säkerställa bästa möjliga service. Om du fortsätter att bläddra, godkänner du användningen av cookies. Dataskydd

CLEAN BOX-serien

De olika CLEAN BOX-versionerna är utvecklade för effektiv rengöring av allt från små till stora och svårhanterliga detaljer. Detta gör att systemen kan användas inom olika områden inom industri och tillverkning, som underhåll, maskintillverkning eller kommersiell byggnation. CLEAN BOX-apparaterna utmärker sig genom system med sluten krets, enkel hantering samt användning av lågtemperaturrengöringsmedel. 

Användning av CLEAN BOX-systemet är miljö- och personalvänlig. Varje CLEAN BOX-apparat har ett system med sluten krets, vilket ger rengöringsmedlet längre användbar livslängd. En matningspump transporterar rengöringsmedlet genom spolborsten, varefter det rinner tillbaka till lagringstanken. I bärbara CLEAN BOX kan detaljerna lyftas i badkorgen medan rengöringsvätskan blir kvar i boxen. 

Dessutom är CLEAN BOX-systemen speciellt utformade för enkel hantering, vilket minskar den fysiska belastningen på personalen. 

Användning av dessa system ger också lägre energikostnader, eftersom föroreningar avlägsnas effektivt redan vid omgivningstemperatur. Rengöringsmedlen CLEAN Blue, som CB 100 Blue, är särskilt lämpliga att använda i de olika systemen. 

Alla CLEAN BOX-enheter är försedda med lock för att förhindra störande lukt och att rengöringsvätskan avdunstar. 

CLEAN BOX-systemen bygger på en gemensam bas och är utformade speciellt för rengöringsbehov på arbetsplatsen. 

CLEAN BOX är avsedd för mobil rengöring av små detaljer. Denna CLEAN BOX-enheten staplingsbar och därmed utrymmessnål. 

CLEAN BOX Max 1, CLEAN BOX Max 2 och CLEAN BOX Flex är avsedda att avlägsna föroreningar från skrymmande detaljer. 

CLEAN BOX är lätt att bära tack vare handtagen och är bekväm att transportera mellan arbetsplatser. De större rengöringsplattformarna, Max 1 och Max 2, kan transporteras med gaffeltruck. Därmed behöver inte de detaljer som ska rengöras transporteras till rengöringsstationen, vilket bidrar till att eliminera risker orsakade av svårhanterliga eller tunga detaljer. 

CLEAN BOX-systemen i korthet 

Lämpliga för vattenbaserade och alkaliska rengöringsmedel: 

  • CLEAN BOX: Praktiska, lätta att hantera, staplingsbara och utrymmessparande. Bärbara, tack vare handtagen.

På grund av den inbyggda elektroniken endast lämplig för vattenbaserade alkaliska rengöringsmedel: 

  • CLEAN BOX Flow: Integrerad batteridriven pump och spolborste underlättar manuell rengöring. Rengöringsvätskan filtreras genom en rad utlopp, vilket ger längre användbar livslängd. Systemet består av en rengöringsbox på en transportvagn, vilket gör att det enkelt kan transporteras till de detaljer som ska rengöras. På vagnen finns plats för dunkar eller arbetsstycken. 
  • CLEAN BOX Max: Stora detaljer kan placeras på rengöringsplattformen och rengöras manuellt med spolmunstycke och inbyggd spolborste. Den stora rengöringsboxen finns i två storlekar (Max 1 och Max 2). 
  • CLEAN Box Flex: Flex-modellen, som liknar CLEAN BOX Max, är lämplig för stora arbetsstycken. Kan beställas i större storlek efter önskemål och har integrerat uppsamlingstråg, som uppfyller kraven i WHG (tyska vattenresurslagen). 

Läs mer

FÖRDELARNA

  • För förrengöring av små och svårhanterliga detaljer 
  • Lång användbar livslängd för rengöringsmedel tack vare system med sluten krets 
  • Minskad fysisk belastning 
  • Enkel hantering och transport 
  • Energieffektiv tack vare användning av CLEAN Blue rengöringsmedel 
  • Många användningsområden 
Produkterna
Vorteile
CLEAN BOX Max 1
-
CLEAN BOX Max 2
-
CLEAN BOX Flex
-
CLEAN BOX Flex
-
Clean Box med lock och badkorg
-