Bio-cirkeln använder cookies för att säkerställa bästa möjliga service. Om du fortsätter att bläddra, godkänner du användningen av cookies. Dataskydd

Mässor och Utställningar

"Mässor och utställningar binder samman länder, kontinenter och nationer. Det är de intresserade besökarna från hela världen som ger liv åt branschmässorna." Birgit Große, Managing Director Bio-Circle Tyskland

Tyskland är en av världsledarna i fråga om mässor och utställningar. Fem av de tio största mässorganisatörerna har huvudkontor i Tyskland. 

Sedan 1990, när vi deltog i Hanover-mässan första gången, har antalet nationella och internationella mässor ökar för varje år. Hanover-mässan är världens viktigaste industrimässa, med världens största utställningsområde, och för oss är det även den viktigaste startpunkten för utställningssäsongen. Tack vare internationella mässor som denna kan vi bygga upp ett globalt nätverk. 

Våra rengöringsprodukter och -system erbjuder perfekta lösningar för många olika industrisektorer. 

Vi visar våra produkter vid upp till 15 branschmässor per år. Några av de största mässorna är: 

  • InnoTrans i Berlin – internationell branschmässa för transportteknik 
  • EuroBLECH i Hanover – en av de viktigaste mässorna för plåtbearbetning
  • Schweißen & Schneiden i Essen – enorm branschmässa för fogning, separering och beläggning 
  • Parts2clean i Stuttgart – industriell rengöring av detaljer och ytor 

Vid European Coatings Show i Nürnberg, som är mötespunkt för experter inom färg- och lackindustrin, presenterar vi vårt senaste system, PROLAQ, ett rengöringssystem för verktyg för applicering och bearbetning av lack. 

Våra välutbildade tekniska konsulter på plats kan ge professionella svar på dina specialistfrågor. 

"Ta borsten i egen hand!" 

Se och prova själv i vår monter hur vår innovation, komponenttvätten BIO-CIRCLE, arbetar med återanvändbart, märkningsfritt rengöringsmedel. Lär känna produkten under mässan och boka tid för besök eller demonstration medan du är där. 

Vi för en ständig dialog med våra kunder kring vår gemensamma framtid. Som tillverkare kan vi använda återkopplingen från er för att kontinuerligt förbättra våra produkter och ta reda på vilka innovationer marknaden behöver. Vår målsättning är att samla nya idéer och realisera kundernas önskemål! 

Branschmässorna är oumbärliga för oss som företag. De sammanför inte bara långväga partners och främjar nya, värdefulla samarbeten, de gör det också lättare att presentera och introducera nya, innovativa produkter. Det är ytterst viktigt för oss att behålla våra kunder. Vi välkomnar gärna gamla och nya kunder till vår monter på mässorna. 

"En blickfångare" 

IMG_3276

Det går inte att missa vår gröna monter på mässorna. Vår slogan är MAKING GREEN WORK, vilket också förkroppsligas av våra lokalkontor och partners i nu 55 länder. Vi deltar i viktiga mässor utomlands, som WELDEX i Ryssland, HI i Danmark och Elmia i Sverige. Det innebär att det alltid finns en partner på plats, som du kan konsultera och som kan ge dig support på ditt eget språk. 

 

MÄSS-SCHEMA

Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter.

2019 kommer vi att finnas på nedanstående mässor.

6/2 - 7/2  2019

Industrimässorna Syd - Underhållsteknik - Malmö - Malmömässan 6-7 Februari

Du hittar oss i Monter D:22

Hämta din gratisbiljett, klicka här ---> Biljett


18.09. - 21.09.2018

ML_AMB_Logo2018Slogan_DE

AMB - Internationale Ausstellung für Metallbearbeitung - Stuttgart - Halle/Stand 8/8A50


23.10. - 25.10.2018

parts2clean

Parts2clean - Internationale Leitmesse für industrielle Teile- und Oberflächenreinigung - Stuttgart


23.10. - 26.10.2018

ML_EuroBLECH_Logo

EuroBLECH - Internationale Technologiemesse für Blechbearbeitung - Hannover