Bio-cirkeln använder cookies för att säkerställa bästa möjliga service. Om du fortsätter att bläddra, godkänner du användningen av cookies. Dataskydd

CB 100

Användningsklara Nature Boost rengöringsmedel och avfettningsmedel med naturlig fettlösande verkan för manuella och mekaniska tillämpningar. 

De effektiva, märkningsfria rengöringsmedlen i serie CB 100 är utvecklade för att både ge maximalt skydd för personalen och minimera påverkan på miljön. De vattenbaserade, lösningsmedelsfria eller lösningsmedelsreducerade rengöringsmedlen är baserade på förnybara material och är särskilt lämpliga för att avlägsna extremt envisa föroreningar och rester, som förekommer inom industri och handel. 

Specialfett som är svårt att avlägsna, gummimärken, bitumen och vax, olja och pasta avlägsnas från stål, rostfritt stål, aluminium och andra metallytor säkert och naturligt. Rengöringsmedlen angriper inte ytorna och det ursprungliga utseendet återställs. De är användningsklara, vilket minskar risken för blandningsfel och gör att deras rengöringsförmåga kan utnyttjas maximalt. 

De är speciellt lämpliga som miljövänligt alternativ till rengöringsmedel som innehåller VOC och paraffin inom metallbearbetningsindustrin, fordons- och flygindustrin samt vid underhåll och service inom exempelvis passagerar- och godstransport. Den utmärkta lösningsförmågan gör att de kan avlägsna även hårt fastsittande fett, olja, adhesiv och färg från formar/verktyg och komponenter och användas för att bereda detaljer för vidare bearbetning. CB 100 är återanvändbart och oantändligt, vilket gör att det också är lämpligt för manuell och mekanisk rengöring av komponenter, till exempel i BIO-CIRCLE komponenttvättar eller CLEAN BOX Max, samt för underhåll och service av maskin- och motordelar. De har lång användbar livslängd utan att den användarvänliga och miljövänliga rengöringsförmågan försämras. 

Läs mer

FÖRDELARNA

  • För borttagning av kraftiga föroreningar, som specialfett som är svårt att avlägsna, gummimärken, bitumen och vax, olja och pasta 
  • Underhåll av maskiner 
  • Stor lösningsförmåga med konstant god rengöring 
  • Lång användbar livslängd, kan återanvändas 
  • Ersätter paraffin och lösningsmedel 
  • Ingen märkning krävs enligt CLP-förordningen 
  • För manuell och mekanisk användning 
Produkterna
Vorteile
CB 100
-
CB 100 Alu
-